házirend

Vendégház címe: 8442 Hárskút, Mosoly utca 1.

Tulajdonos címe: Hárswood Kft. 8442 Hárskút, Veszprémi utca 7.

Kapcsolat a tulajdonossal:
+36203766669
gallyasvendeghaz@gmail.com

Honlap: https://www.gallyasvendeghaz.hu/

Üzemeltetési adatok:

Adószám: 14916496-2-19
NTAK regisztrációs számunk: NTAK EG23067059

Kedves vendégeink!

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

Vendégeink érkezéskor szoba és kapu kulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot a kulcsládában hagyni!
Kisgyermekek részére etetőszéket, babakádat díjmentesen biztosítunk.

A vendégházban csak azok a vendégek tartózkodhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják! A szálláson csak az oda bejelentett vendégek tartózkodhatnak.

A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.

Felelősségvállalás:

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a szállásadó felelősséget nem vállal! Ugyanígy az időjárási körülményekért.

Lemondási feltételek:

A foglalás megerősítéséhez foglalót kérünk, mely a szállásdíj 50 %-a . A teljes foglalási díj és a foglaló különbözetét és az Idegenforgalmi adót az érkezés napján egy összegben köteles a vendég kifizetni.

A lefoglalt időpontnál korábbi távozás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban sem részben, sem egészében visszatéríteni.

Szállás: Az érkezés napján a szobát vendégeink 15.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 11:00 óráig kell elhagyniuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 6:00 óráig!

Dohányzás: Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával!

Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!

Tüzifát vagy gyújtós ágakat szedni a közeli kiserdőben lehet, ha nincs a tűzrakóhoz készítve.

Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű, matrac stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházból!

Takarítás: az egy hétnél hosszabb tartózkodású vendégeinknek heti egy takarítást előre megbeszélt időpontban biztosítunk. Takarítóeszközök a kinti szekrényben mindig rendelkezésre állnak, valamint a szelektív szemét gyűjtésére alkalmas kukát is találnak. A kommunális szemetet a murvás út melletti kukába lehet levinni, ha szükséges.

Kert: A kertet a házigazda gondozza. Ügyeljenek a növények épségére!

Parkolás: csak az udvaron található kialakított parkolóhelyen, a fűre gépkocsival ne álljanak!

A vendégházban, annak udvarán több olyan terület illetve eszköz van, amely nem rendeltetésszerű használat esetén balesetveszélyes lehet - ezeket mindenki csak saját felelősségre használja.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komolyabb károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni az alábbi telefonszámon!

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A Vendégház területén okozott károk értékét a károkozó vendég vagy kiskorú esetén annak törvényes képviselője köteles a helyszínen azonnal megtéríteni.

A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadóak. Vitás kérdésben a felek a Veszprémi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

Kutyák: A birtokon a vendégek kutyája szabadon lehet, a kulturált kutyatartás szabályai érvényesek, kérjük ennek betartását!

Vendégpanasz : bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és lehetőség szerint megoldunk személyesen. Ilyenkor kérjük a nap 24 órájában keressék a fent említett kapcsolattartót/tulajdonost.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, szívesen vesszük értékelésüket a foglalás közvetítőjének oldalán (Airbnb, Szállás.hu) vagy a Google Mapson.

Köszönjük, hogy végigolvasták , kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag pihenést kívánunk!